Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Педала на съединителя тресе
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолеги,
За съжаление пак ще ви пиша за мойте проблеми...
Днес в задръстванията усетих, че педала на съединителя иска да ми откъсне крака....Много силно вибрира...Вибрацийте се получават някъде малко след като е натиснат самия педал и спират при напълно натиснат...Когато е на празен ход не тресе...
Сега ще кажете съединителя е заминал....Преди 1000км излезох от бокса със сменен цял съединител комплект + лагер помпа.
Проблема не е фрапантен, по-скоро е козметичен, но ще взема да си докарам паркинсон от тия вибрацииБая яко "рита"...
Кажете какво да правя и от какво може да се получава това.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениенямам идея...как се обезвъздушава?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Абе и да ти изчезне съединителя пак може да се прибереш, само се моли да не ти блокира скоростната куптия ,че тогаз кофти,остава на една скорост и няма смяна .Иначе малко усет и майсторлък ти трябва и няма да останеш на пътя.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениевикаш ше ги ръчкам на оборотиRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАз хубаво ще я докарам, но лошото е както писах по-горе, че това ту го има ту го няма...Трябва да оцеля когато го прави...RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
съединител
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолеги,
За съжаление пак ще ви пиша за мойте проблеми...
Днес в задръстванията усетих, че педала на съединителя иска да ми откъсне крака....Много силно вибрира...Вибрацийте се получават някъде малко след като е натиснат самия педал и спират при напълно натиснат...Когато е на празен ход не тресе...
Сега ще кажете съединителя е заминал....Преди 1000км излезох от бокса със сменен цял съединител комплект + лагер помпа.
Проблема не е фрапантен, по-скоро е козметичен, но ще взема да си докарам паркинсон от тия вибрацииБая яко "рита"...
Кажете какво да правя и от какво може да се получава това.
Здрасти колега
реши ли си проблема, че ми стана интересно
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениесмени си майстора. неможе чисто нов съединител да мятка така. моя монтиор ми го обясняваше тва но не съм сигурен дъли мога да го обясна и аз. просто не е сложен както трябва
Все пак, малко са хората, които ще признаят гаранция за правен ремонт на кола 2-ра употреба.
Това тресене може да дойде и от навлажнен диск. Също така от прегрят, което не значи за смяна. На мен ми тресе малко РАВ4-та, когато съм много време в задръстване и тръгни/спри постоянно.sigpic
Comment
-
Моя съединител също започна да тресе след един тежък преход в планината с препълнена кола при голям наклон. Съединителя беше на няма и 10 000 км. Смених го и тресенето почти спря, но има едно леко треперене при по-голямо натоварване.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Малко стара тема, но ще се възползвам за съвет/мнение.
Края на миналата седмица като пътувах ми правеше впечатление, че нещо в педала на съединителя (при смяна на скорости) се усещат леки вибрации, буксуване на съединитела или нещо подобно не е имало. Карам си и ми минават едни, че нещо си отива
Вчера аха да тръгваме за Враца и тръгнах, решиха да мина до работата да изчакам жената (на няма и 50 метра). При излизане от нас/двора има едно изкачване, аз спрях да затворя портала и при тръгване педала взе да "рита" (чувства се като при абс-а на спирачката) някакви шумове, та придвижих се до работата, слязох и ме лъхна миризма на феродо. Така и я заминах и не съм я пипал повече.
Взехме железния таралясник фюрино и си свършихмеработа.
Та давайте предположения какъв филм ще гледам
Лошото, че тук майсторите са едни ... незнаеш на кой да вярваш, не че по другите места са цвете, ама поне има ползвали ги и събрани менния. Ще го мисля де.alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Comment
Comment